kpn-logo-150x150Zelfs voor niet online-specialisten weet Martijn helder uit één te zetten waarom en hoe je de vindbaarheid van je site kunt optimaliseren. Én hoe de ondoorgrondelijke techniek van Google gestuurd kan worden door je consistent aan een aantal regels te houden. Mooie uitspraak in de cursus; denk hoe mensen denken, bij Google werken immers ook gewoon mensen.

 


Hendrik-DTG-150x1501-150x150I got to know Martijn as a true allrounder. He has a broad knowledge of online marketing and knows to translate this into solid training. It was at this time DTG was rapidly expanding its Online capabilities and we were onboarding 10 + recruits each month. Martijn played a crucial part in establishing our Academy for knowledge transfer. He is enthousiast and passed this on to the people he works with, which improved motivation and employee engagement.

 


MichelleAls iets echt goed is, krijgt het gewoon een 10 en dat krijgt de training van Martijn. Alles was goed uitgewerkt, er werden sterke metaforen gebruikt en het was actief. Erg leuk om te volgen, ik had gelijk zin om aan de slag te gaan.

 


joeri-15twelve
Naast meer bezoekers heb ik dankzij Martijn zelf ook meer kijk op hoe je hoog kunt scoren binnen Google en dat gebruik ik weer op mijn eigen site en de websites die ik aan mijn klanten oplever.

 


edith-150x1501-150x150Martijn heeft met veel passie de training gegeven. Hij maakte de trainees deelgenoot van zijn kennis en expertise door ze interactief bij de training te betrekken. Hij was altijd goed voorbereid aan het begin van de training en zijn cursisten kwamen altijd vol energie en tips terug op de vloer. Martijn staat open voor feedback en is fijn om mee te werken.

 

Neem contact op